Doorgaan naar hoofdinhoud

Voorwaarden

Wat houdt de speciale actie in?

Maak tijdens de actieperiode tot 1000 aanbiedingen (veilingen of vaste prijs) aan op ebay.be en profiteer van 50% korting op de verkoopcommissie als de objecten worden verkocht. U betaalt geen plaatsingskosten voor elk van de 1000 aanbiedingen. Kosten voor extra aanbiedingsopties worden wel nog in rekening gebracht in overeenstemming met het kostenbeleid van eBay.

Voordat uw 1000 aanbiedingen van start gaan, moet u zich aanmelden voor de speciale actie via de daarvoor voorziene link in de marketingcommunicatie van eBay.

Het aantal aanbiedingen dat in aanmerking komt voor deze speciale actie kan lager zijn als er verkooplimieten van toepassing zijn. Klik hier als u meer wilt weten over verkooplimieten op eBay.



Waar loopt deze actie?

Benl.ebay.be

 

Wie komt in aanmerking?

Alleen verkopers die zijn geregistreerd op ebay.be, die zijn uitgenodigd om deel te nemen en die zich hebben aangemeld voor de speciale actie via de daarvoor voorziene in de marketingcommunicatie komen in aanmerking voor de actie. Deelname aan de actie is gekoppeld aan de account van de uitgenodigde verkoper en kan niet worden overgedragen. Verkopers moeten zijn geregistreerd als inwoner van Belgie.

 

Wanneer loopt deze actie?

De actie is geldig vanaf de datum die vermeld wordt in de marketingcommunicatie van eBay (de 'actieperiode').

Alleen aanbiedingen die starten tijdens de actieperiode komen in aanmerking. Raadpleeg 'Hoe krijg ik het speciale tarief?' hieronder voor meer informatie.

 

Hoe krijg ik het speciale tarief?

  • U moet zich hebben aangemeld voor de speciale actie via de daarvoor voorziene link in de marketingcommunicatie van eBay.
  • De speciale actie is alleen geldig voor de eerste 1000 aanbiedingen die actief worden tijdens de actieperiode (of voorheen gepland zijn om te starten tijdens de actieperiode) op ebay.be. De objecten moeten worden aangeboden in een veiling, veiling met de optie Nu kopen, of met een vaste prijs in een rubriek die in aanmerking komt. Voor aanbiedingen in veilingvorm met de optie Nu kopen worden alleen de kosten voor extra aanbiedingsopties in rekening gebracht.
  • Alleen verkopers met accounts die voldoen aan de minimumnormen voor verkoperprestaties van eBay komen in aanmerking voor de actie. Log in en check uw verkoperprestaties in Mijn eBay om te zien of uw account aan deze normen voldoet. Alle verkopers kunnen hier hun verkoperprestaties bekijken. Het gedeelte met gedetailleerde beoordelingen is alleen beschikbaar voor verkopers die 5 of meer gedetailleerde verkopersbeoordelingen hebben ontvangen. Kom meer te weten over de normen voor verkoperprestaties van eBay.
  • Geplande aanbiedingen die actief worden tijdens de actieperiode komen alleen in aanmerking voor de speciale actie als u zich hebt aangemeld voor deelname aan de speciale actie voordat de aanbiedingen van start gaan.
  • Aanbiedingen die in aanmerking komen voor de speciale actie die eerder zijn beëindigd zonder verkoop en waarbij het object opnieuw wordt aangeboden tijdens de actieperiode, tellen mee voor de limiet van 1000 aanbiedingen van de speciale actie. U ontvangt geen terugbetaling van de oorspronkelijke plaatsingskosten als het object verkocht wordt.
  • Als een object dat in aanmerking komt voor de speciale actie verkocht wordt, worden de kosten inclusief de korting op de factuur vermeld. Als het object de eerste keer niet wordt verkocht en als u het opnieuw aanbiedt na de actieperiode of als het automatisch opnieuw wordt aangeboden tijdens de actieperiode, wordt de standaardverkoopcommissie in rekening gebracht in overeenstemming met het kostenbeleid van eBay wanneer het opnieuw aangeboden object verkocht wordt.
  • Alleen aanbiedingen met één object komen in aanmerking.
  • Voor objecten die in twee of meer rubrieken worden aangeboden, zijn alleen de plaatsingskosten van de eerste rubriek inbegrepen. De standaardplaatsingskosten worden in rekening gebracht voor het aanbieden van hetzelfde object in elke bijkomende rubriek, in overeenstemming met het kostenbeleid van eBay.
  • Gratis aanbiedingen in deze speciale actie worden niet meegeteld voor uw maandelijkse limiet gratis aanbiedingen.
  • We brengen wel nog kosten voor extra aanbiedingsopties in rekening in overeenstemming met het kostenbeleid van eBay.
  • PayPal-kosten en andere kosten van derden blijven ook van toepassing.
  • De verkoopcommissie is van toepassing voor herkansingsaanbiedingen.

 

Beperkingen en uitsluitingen:

  • Verkopers die zijn uitgenodigd om deel te nemen, maar zich niet actief hebben aangemeld voor de speciale actie via de daarvoor voorziene link in de marketingcommunicatie van eBay.
  • Alle objecten aangeboden in de rubrieken Boten & Watersport (1293), Auto's & Motors (9800) en Vastgoed & Verhuur (10542).
  • Veilingen die voortijdig zijn beëindigd.
  • Identieke aanbiedingen die niet voldoen aan ons beleid voor dubbele aanbiedingen.
  • Objecten die niet voldoen aan ons aanbiedingsbeleid of ons beleid voor verboden en beperkte objecten.
  • Objecten die worden aangeboden tijdens de actieperiode, maar die werden gepland om te beginnen na de actieperiode.
  • Aanbiedingen die automatisch opnieuw worden aangeboden tijdens de actieperiode.
  • Objecten die worden aangeboden tijdens de actieperiode, maar die niet verkocht worden of die opnieuw worden aangeboden buiten de actieperiode.
  • Aanbiedingen met meerdere objecten.

 

Algemene voorwaarden:

  • Elke poging om misbruik te maken van de speciale actie of deze te manipuleren, leidt automatisch tot uitsluiting van deelname.
  • eBay behoudt zich het recht voor om deze actie op elk moment op te schorten, te wijzigen of annuleren indien eBay dit noodzakelijk acht. eBay behoudt zich het recht voor om aanvullende voorwaarden en bepalingen toe te voegen voor bepaalde delen van deze speciale actie. Als dergelijke wijzigingen worden aangebracht, zal eBay de verkopers hiervan op de hoogte brengen.
  • eBay behoudt zich ook het recht voor om gebruikers uit te sluiten als hun account niet voldoet aan de normen voor verkoperprestaties van eBay. Verkopers kunnen nagaan of ze in aanmerking komen voor de actie door hun accountstatus te controleren in Mijn eBay.
  • De beslissing van eBay inzake enig aspect van deze speciale actie is definitief en hierover wordt verder niet gecorrespondeerd.

Aanvullende sitenavigatie