Voorwaarden

Wat is de speciale actie?

Maak tijdens de promotieperiode tot 1000 aanbiedingen met de verkoopvorm veiling of vaste prijs op ebay.nl en profiteer van een korting van 50% op de verkoopcommissie als de objecten worden verkocht. Je betaalt geen plaatsingskosten voor de 1000 aanbiedingen. Kosten voor extra aanbiedingsopties worden wel in rekening gebracht, volgens het eBay-beleid voor kosten.

Voordat je 1000 aanbiedingen beginnen, moet je via de RSVP-link in de marketingcommunicatie actief hebben aangegeven dat je meedoet met de speciale actie.

Het aantal aanbiedingen dat in aanmerking komt voor deze speciale actie kan lager zijn als er verkooplimieten van toepassing zijn. Klik hier als je meer wilt weten over verkooplimieten.

Waar is het?

ebay.nl

Wie komt er in aanmerking?

Alleen ebay.nl ingeschreven verkopers die zijn uitgenodigd om deel te nemen en die met de RSVP-link in de marketingcommunicatie actief hebben aangegeven mee te doen met de speciale actie, komen in aanmerking. Deelname is gekoppeld aan de account van de verkoper en kan niet worden overgedragen. Verkopers moeten zijn ingeschreven als woonachtig in Nederland .

Wanneer vindt de speciale actie plaats?

Geldig vanaf de datum die wordt vermeld in de marketingcommunicatie ('promotieperiode').

Alleen aanbiedingen die tijdens de promotieperiode beginnen, komen in aanmerking. Zie 'Hoe profiteer ik van het actietarief?' hieronder voor meer informatie.

Hoe profiteer ik van het actietarief?

Beperkingen en uitsluitingen:

Algemene voorwaarden: